ΟΙ 5 ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ (to the point)

     (απευθύνονται στις 2-3 πρώτες συναντήσεις, ο Αφέντης δοκιμάζει έτσι τις δυνατότητες του επίδοξου σκλάβου)
   
    - Ο σκλάβος (αν δεν υπάρχουν άλλες οδηγίες ή αν δεν πάρει άδεια για κάτι διαφορετικό) όταν μπαίνει στο σπίτι του κυρίου του, πρέπει να γδύνεται αμέσως, να πέφτει στα τέσσερα και παραμένοντας σιωπηλός να περιμένει υπομονετικά εντολές!

    - Ο σκλάβος οφείλει να υπακούει τις εντολές του κυρίου του και να τις εκτελεί αμέσως! Οι εντολές μπορεί να είναι σεξουαλικής ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως, π.χ. για εξυπηρέτηση του κυρίου του! Η μη υπακοή σε εντολές συνεπάγεται τιμωρία! Τις τιμωρίες για την "εκπαίδευση" του σκλάβου τις αποφασίζει ο κύριός του και μόνον αυτός!

    - Ο σκλάβος (αν δεν υπάρχουν άλλες οδηγίες ή αν δεν πάρει άδεια για κάτι διαφορετικό) πρέπει να είναι πάντα ολόγυμνος και ανά πάσα στιγμή σωματικά ολοκάθαρος και ψυχολογικά διαθέσιμος για οτιδήποτε θελήσει ο κύριός του!

    - Ο σκλάβος συμπεριφέρεται και κινείται μέσα στο σπίτι του κυρίου του όσο το δυνατό πιο αθόρυβα και διακριτικά, παίρνοντας πάντοτε άδεια από τον κύριό του για οποιαδήποτε του κίνηση/ενέργεια!

    - Ο σκλάβος οφείλει να ξέρει όλα τα εργαλεία τιμωρίας και σοδομισμού που έχει ο κύριός του, τη θέση που φυλάσσονται και έχει υποχρέωση να τα παρουσιάζει στην κατάλληλη ευκαιρία ή με την κατάλληλη εντολή!

security (on) my foot...! (05.05.2003)

«Έτοιμος» σκέφτηκα επιθεωρώντας το χώρο. Όπου να’ ναι θα' ρχόταν, του είχα πει ότι μ’ αρέσουν τα ακριβή ραντεβ...

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ MOY