Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΣΤΑ VILLAGE ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ, 07 05 2007
 


Διαβάζοντας τον τρόμο και τη ντροπή στα μάτια του, του το επανέλαβα συλλαβιστά.

- Σκύ-ψε και πά-ρε μου μια-πί-πα!

Κι επειδή προς στιγμήν δίστασε πάλι, τον έπιασα απ’ το σβέρκο, τον έκανα να γονατίσει, του βάρεσα ένα χαστούκι, ελαφρύ, μην ακουστούμε, και του έχωσα το σκληρό μου όργανο στο στόμα.


Με τον Σάκη ήμασταν μαζί κάπου 4 μήνες. Είχε μάθει σχεδόν όλα μου τα γούστα. Είχε πια αποστηθίσει τους κανόνες που του είχα στείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην αρχή της γνωριμίας μας – μάλιστα τότε δεν μου έκρυψε πως είχε αυνανιστεί διαβάζοντάς τους - όποτε ερχόταν σπίτι μου ας πούμε, ακόμα και για ολιγόλεπτες επισκέψεις, πριν από μια έξοδο όπως σήμερα, έπρεπε να γδυθεί τελείως και να πέσει στα τέσσερα στη μέση του σαλονιού. Αυτός ήταν ένας απαράβατος όρος, μερικές φορές τον δυσκόλευε – ειδικά το χειμώνα αν ήταν μετά από λίγο να πάμε κάπου – αλλά αφού έτσι το ήθελα εγώ δεν σήκωνε συζήτηση. Πολλές φορές το θέαμα με καύλωνε πολύ, αλλά το μόνο που συνήθως έκανα ήταν να ελέγξω εξευτελιστικά την εσωτερική του καθαριότητα με ένα -δύο δάχτυλα ή και να του ρίξω 2-3 δυνατές βιτσιές στους γλουτούς, έτσι, για το «γεια σου», να ακούσω λίγο βογγητό, και τη συνήθη απάντηση αν ήταν να ξαναντυθεί σε μερικά λεπτά «με τσούζει Μάριέ μου».


Για κείνο το βράδυ είχα ήδη κλείσει διαδικτυακά 3 εισιτήρια για το "Spider Man 3" και θα πηγαίναμε στο Village Park του Ρέντη. Ένιωθα τόσο πλήρης κι ανάλαφρος εκείνη τη μέρα, είχα όρεξη για ταινία ποπ κορν.


Μπαίνοντας στον πολυκινηματογράφο, λίγο πριν από τη ταινία μου ζήτησε να πάει τουαλέτα και τον ακολούθησα κι εγώ.

Ήταν Δευτέρα βράδυ, δεν είχε πολύ κόσμο στις τουαλέτες.

Για κάποιο λόγο με του ο Σάκης έκλεισε τη πόρτα της τουαλέτας πίσω του, τον θυμήθηκα να είναι στα τέσσερα λίγο πριν σπίτι μου, θυμήθηκα και τα σημάδια που σχηματίστηκαν από τις βιτσιές στους τρυφερούς γλουτούς του και ερεθίστηκα.

Ερεθίστηκα τόσο που δε γινόταν να κατουρήσω στα ανοιχτά ουρητήρια και σε μια στιγμιαία έμπνευση, έριξα μια ματιά γύρω μου, άνοιξα τη πόρτα που είχε κλείσει ο Σάκης και τρύπωσα μέσα.

Έκπληκτος, γύρισε κ με κοίταξε

- Μάριέ μου, τι κάνεις; Θα μας δουν.

- Στ’ αρχίδια μου. Κατούρησες;

- Όχι ακόμα.

Στάθηκα πίσω του, του ξεκούμπωσα το παντελόνι και του το κατέβασα μαζί με το σλιπάκι μέχρι τη μέση από τα μπούτια.

- Μάριέ μου.

-Βούλωστο, κατούρα.

Και έπιασα του χαϊδεύω τους γλουτούς, με την άκρη από τα δάχτυλα μου, στις κόκκινες γραμμές που είχε σχηματίσει η βίτσα πάνω τους.

- Μα…, μα δε μπορώ, έτσι.

- Κατούρα είπα.

- Δε μπορώ, και γύρισε και μου’ δειξε το λόγο.

Η αγάπη μου είχε καυλώσει, το όμορφό του πέος ήταν κατάσκληρο και αδύνατο να ξαλαφρώσει.

- Σκύψε κα πάρε μου μια πίπα.

- Αστειεύεσαι! Εδώ;

Διαβάζοντας τον τρόμο και τη ντροπή στα μάτια του, του το επανέλαβα συλλαβιστά.

- Σκύ-ψε, και πά-ρε μου μια πί-πα! είπα.

Κι επειδή προς στιγμήν δίστασε πάλι, τον έπιασα απ’ το σβέρκο, τον έκανα να γονατίσει, του βάρεσα ένα χαστούκι, ελαφρύ, μην ακουστούμε και του έχωσα το σκληρό μου όργανο στο στόμα.

- Θα με κάνεις να χύσω κ μετά θα βγούμε από δω μέσα.

Καθόλου δύσκολο, η όλη φάση με είχε ερεθίσει τρελά, μακάρι να είχαμε τη ευκαιρία για ακόμη περισσότερα εκεί μέσα. Γιατί όχι; Ίσως άλλη φορά.

Υπάκουα και τρακαρισμένος σε σημείο να του μισοπέσει η στύση, ακολούθησε τον ρυθμό που του έδινα με τα χέρια μου έτσι όπως του κρατούσα το κεφάλι.

- Άλλος, φώναξα σ’ ένα χτύπημα της πόρτας και με την σκέψη του τι κάναμε ερήμην τόσων άλλων που ίσως κρατούσαν τα πεσμένα τους πέη στο χέρι και ξαλάφρωναν, κάποιων που ίσως να κοιτάζονταν κρυφά αναμεταξύ τους, ή τίναζαν τις τελευταίες μυρωδάτες σταγόνες στις πεντακάθαρες λεκάνες, τακτοποιόντουσαν και κουμπωνόντουσαν μερικά μέτρα δίπλα μας, άδειασα μπόλικο σπέρμα στο φιλόξενο στόμα του Σάκη μου κι αμέσως μετά άδειασα τη κύστη μου στη λεκάνη χαϊδεύοντάς του τον ένα γλουτό βάζοντάς του κωλοδάχτυλο.

- Καλό μου πουστράκι, του ψιθύρισα καθώς τακτοποιούσα το πέος μου στα ρούχα μου. Είδες; Ούτε γάτα ούτε ζημιά, εδώ μέσα είναι οι φόβοι μας και οι ντροπές και όλα, του είπα χτυπώντας ελαφρά το κούτελό του με τον δείκτη μου. Άντε, κατούρα, χρονίσαμε εδώ μέσα.

Καθισμένος αναπαυτικά στη σκοτεινή αίθουσα λίγο αργότερα, με το χέρι μου κάτω απ’ το μπούτι του, αγαπημένη μου στάση στο σινεμά ή στο αυτοκίνητο όταν οδηγούσε εκείνος, καθώς έπαιζε προσεχώς και διαφημίσεις, βυθίστηκα στις σκέψεις μου.

Δε κρατήθηκα να μη μακαρίσω τον εαυτό μου για άλλη μια φορά για το αγόρι που είχα δίπλα μου, πόσο πολύ ταίριαζαν οι χημείες μας, πόσα πολλά είχαμε μάθει ο ένας από τον άλλον. Εκείνος να υποφέρει για να ικανοποιηθούμε κι οι δυό, κι εγώ έναν καινούργιο δρόμο ηδονής χωρίς επιστροφή.
Ήμασταν σ’ ένα σχεδόν άδειο, πολύ λιτό δωμάτιο, μόνο με ένα στενόμακρο τραπέζι στη μέση του με δυο καρέκλες, μία από κάθε πλευρά. άπλετα φωτισμένο με ανελέητο νέον, κάτι σαν τους χώρους που αποσύρουν κάποιον ύποπτο για λαθραία στα αεροδρόμια.

- Συγνώμη, αλλά πρέπει να προβούμε σε μηνύσεις, είπε σοβαρά ένας από δύο σεκιουριτάδες.

Ο Σάκης ήδη τρομοκρατημένος από τη στιγμή που ήρθαν και μας βρήκαν και μας πήραν απ' την αίθουσα, τώρα είχε ασπρίσει σαν το πανί.

- Ο λόγος; ρώτησα ψύχραιμα.

- Προσβολή της δημοσίας αιδούς. Σ’ όλους τους χώρους του κινηματογράφου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

- Μας είδατε; ρώτησε τρέμοντας ο Σάκης.

- Τα πάντα, είπε ο άλλος, με κάθε λεπτομέρεια.

Ο Σάκης κάθισε σε μια καρέκλα κι έκρυψε το πρόσωπό του στα χέρια του.

- Δε μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε έξω από το σπίτι σας, ακόμα και πίσω από μια κλειστή πόρτα τουαλέτας, ελπίζω να καταλαβαίνετε.

Όμως κάπου κι εγώ καταλάβαινα το λόγο που αντί να έχουν ειδοποιήσει την αστυνομία, μας είχαν φέρει σ’ αυτόν τον χώρο, δύο πατώματα κάτω από το έδαφος, δίπλα στο τεράστιο πάρκινγκ, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ποτέ κανένας στρέιτ είπε όχι σε μιά πίπα.

- Μπορούμε μήπως να κάνουμε κάτι για να μη φτάσουμε ως εκεί; ρώτησα με νόημα.

Ήταν γεγονός πως και οι δύο ήταν κάτι παραπάνω από ελκυστικοί. Ψηλοί, σωματώδεις, ο ένας με πολύ όμορφο πρόσωπο, ο άλλος απλά εμφανίσιμος ίσως έλεγε κάποιος, γύρω στα 25 με 30, και μόνο οι σκούρες μπλε στολές που φορούσαν τους έκαναν πολύ γοητευτικούς.

- Εσείς δε νομίζω, ο κύριος ίσως, είπε ο ένας κοιτάζοντας τον Σάκη.

Ο "κύριος" της παρέας με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια.

- Προτιμάς να φτάσει κάτι στ' αυτιά των γονιών σου και της αδερφής σου; του είπα.

- Ναι, είμαι σίγουρος ότι ο …κύριος μπορεί να μας φανεί χρήσιμος, συνέχισε μ’ ένα αδιόρατο ειρωνικό τόνο ο ίδιος.

- Ο πούστης μου είναι πρόθυμος να κάνει ότι του ζητήσετε, είπα αποφασιστικά. Μπορείτε να τον λέτε απλά πούστη ή όπως αλλιώς εσείς θέλετε.

Οι κόρες στους βολβούς των ματιών του Σάκη είχαν διασταλεί απίστευτα πια.

- Γονάτισε μπροστά στους κυρίους και τσιμουδιά!

Και σαν σκηνή από κοινή γκέι τσόντα, αλλά τόσο απίθανη για να είναι πραγματικότητα, ο Σάκης γονάτισε μπροστά στους καβάλους των μπλε στολών.


Πάντα είμαι «μονοφαγάς» όσον αφορά τους συντρόφους μου, όπως και στις περισσότερες εκδηλώσεις της ζωής μου, δεν μου αρέσει να μοιράζομαι, πόσο μάλλον όταν το μοίρασμα αφορά κάτι τόσο προσωπικό όπως τον άνθρωπο που λατρεύω το χώμα που πατάει. Δεν συμφώνησα ποτέ με τη συνήθεια των «μάστερς» που «δανείζουν» τους σκλάβους τους, είτε μπροστά τους για παιχνίδι με τρίτους, είτε όταν τους στέλνουν για επισκέψεις με «οδηγίες», μόνο και μόνο για να τους ξεφτιλίσουν κατά τη γνώμη τους ακόμα περισσότερο. Δε θα μπορούσα ποτέ να αφήσω το αγόρι μου να κάνει πράγματα με άλλον που δεν θα μπορώ να δω, ούτε και μπροστά μου κάποιος άλλος να χρησιμοποιεί το σώμα του, να το αγγίζει, να το λερώνει.

(Εκτός βέβαια που είναι επικίνδυνο αν τον στείλεις κάπου να του αρέσει και να μείνει εκεί, όπως συνέβη σε μένα και σ’ ένα παιδί που μου σύστησε κάποια γνωριμία του δικτύου. Ο άλλος δεν τον ξαναείδε ποτέ, ενώ εγώ τον βλέπω ακόμα σποραδικά, μετά από 4 συναπτά έτη!)

Όλως παραδόξως όμως αυτή τη στιγμή τη χαιρόμουν όσο τίποτα. Ίσως γιατί είχαμε «μπλέξει» κατά κάποιο τρόπο και ήταν ένας εύκολος τρόπος να ξεμπερδέψουμε αναίμακτα, ίσως γιατί έβλεπα πραγματικό φόβο στα μάτια του Σάκη, ίσως όμως γιατί ήθελα να πειραματιστώ περισσότερο με κάποιον που ήδη είχε περάσει πάρα πολλά στα χέρια μου.Τα φερμουάρ των στολών κατέβηκαν, και δυό ωραία μισοερεθισμένα όργανα έκαναν την εμφάνισή τους. Χαϊδεύοντας το ένα και γλύφοντας ή μπουκώνοντας το άλλο και εναλλάξ, τα όργανα σκλήρυναν και μεγάλωσαν, σαν δύο όρθια μεγάλα παλούκια σφηνωμένα λίγο πιο χαμηλά από τις αγκράφες.

Ένα πράγμα που έχω πει δυο – τρεις φορές σε άλλες ιστορίες μου με τον Σάκη είναι το ότι δεν του άρεσε καθόλου η απότομη διείσδυση, πονούσε και δυσανασχετούσε τόσο που δεν μπορούσα να την ευχαριστηθώ, στο διάστημα των οχτώ μηνών που ήμασταν μαζί, μόνο δύο φορές είχα μπει μέσα του έτσι, κι αυτό για να τον τιμωρήσω, κι ο πόνος που καταλάβαινα ότι ένιωθε, τον τιμωρούσε πραγματικά.

- Κύριοι, αν θέλετε, μπορείτε και του γαμήσετε τα πρέκια. Ο κώλος του πούστη μου είναι ολοκάθαρος σαν μουνάκι και του αρέσει να γαμιέται όσο πιο βίαια και ασάλιωτα γίνεται, ειδικά με τόσο ωραίες και μεγάλες ψωλές σαν τις δικές σας.

Ο Σάκης με κοίταξε ικετευτικά, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έλεγα εγώ αυτά μπροστά σε τρίτους.

- Βούλωστο και κάνε το κέφι των κυρίων, αλλιώς σ’ αφήνω μόνο σου, ειδοποιούνε την αστυνομία και σε γυρίζει αυτή σπίτι σου!

Γύρισα στους απορημένους φρουρούς.

- Τι λέτε;

- Φυσικά, αν είναι έτσι, μπορούν όλα να ξεχαστούν.

Πλησίασα, έπιασα τον αποσβολωμένο Σάκη απ’ τις μασχάλες και τον σήκωσα όρθιο, μπροστά από το τραπέζι.

Έτσι όπως τον γύρισα και τον έσπρωξα πάνω του, το έπιπλο δε μετακινήθηκε χιλιοστό από τη θέση του.

«Τέλεια» σκέφτηκα, «είναι βιδωμένο στο πάτωμα»

Με μια γρήγορη κίνηση τού ξεκούμπωσα το παντελόνι, μαζί με το cavalli σλιπάκι του τα κατέβασα μέχρι τους αστραγάλους, και φανέρωσα στα ξαναμμένα αγόρια το αντικείμενο της καύλας τους, τους ελαφρά τριχωτούς, δυνατούς, αντρικούς γλουτούς και τη σχισμάδα του Σάκη που δεν έβγαλε άχνα και τον έσκυψα πάνω στο τραπέζι.

- Σε καυλώσανε οι πούτσες καργιόλη; του είπα βλέποντας το μισοερεθισμένο του πέος. Θα μου το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό, το γαμήσι που θα φας εδώ δεν είναι τίποτα, σπίτι θα σε λιανίσω!

Γύρισα στο ένα από τα παιδιά.

- Μου επιτρέπετε; του είπα ζητώντας με την ανοιχτή μου παλάμη το μικρό καουτσουκένιο γκλομπ που ήταν δεμένο στη ζώνη του.

- Ελεύθερα, απάντησε δίνοντας το.

Τραβώντας το ένα του κωλομάγουλο, έφτυσα στη σχισμάδα του κι εφάρμοσα την άκρη του μαύρου στειλιαριού στη στενή, ανυπεράσπιστη τρύπα.

- Μάριέ μου…

- Τσιμουδιά γαμώπουστα, το καλό που σου θέλω να’ ναι τζάμι το κωλάντερό σου.

Κι όσο απότομα έχωσα αρκετά το εργαλείο μέσα του, όσο δυνατά το οχτάριασα τεντώνοντας τις λάχνες του εντέρου του, άλλο τόσο βίαια το έβγαλα και το’ δειξα στους φύλακες περήφανα, κι άλλο τόσο ο κάθιδρος Σάκης παρέμεινε βουβός, βαριανασαίνοντας, τρέμοντας από το πόνο.

- Σας είπα, ο πούστης μου είναι ολοκάθαρος. Δικός σας, μ’ άκουσε να λέω με τρόμο το παιδί, κι έκλεισε σφιχτά τα βλέφαρά του.

Πισωπάτησα και κάθισα σε μια από τις καρέκλες απολαμβάνοντας το θέαμα. Με κάποια ζήλεια, αλλά και με την απαράμιλλη καύλα του ματάκια που κουβαλούσα από παιδί, παρακολουθούσα το πρώτο αγόρι, να φτύνει καλά τη λατρευτή σχισμάδα και να απελευθερώνει τα κωλομπαρίστικα ένστικτά του στο αντικείμενο της λατρείας μου. Αν και θα προτιμούσα να περιφέρομαι και να χαζεύω από κάθε πιθανή γωνία, από πίσω να βλέπω τους γλουτούς του να σφίγγονται σε κάθε σπρώξιμο, από κάτω απ το τραπέζι να χαζεύω τους γεμάτους όρχεις του να χτυπάνε με φόρα στο περίνεο του πούστη του, σαν λάτρης του ημίγυμνου, ίσως και για κάποια σοβαροφάνεια, κάθισα ακριβώς μπροστά από τον Σάκη, σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που οι παλάμες του είχαν γαντζωθεί σφιχτά στην άλλη πλευρά του τραπεζιού κρατώντας αντίσταση στην εντατική διακόρευση. Δεν μπορούσα να δω ίχνος γυμνού, εκτός ίσως λίγη από τη πλάτη του αγοριού μου, πού που και που ο γαμιάς του τού σήκωνε λίγο περισσότερο τη μπλούζα για να δει περισσότερη σάρκα, και τα μπούτια του Σάκη μου κάτω από το τραπέζι που τρανταζόντουσαν με κάθε εμβολισμό.

Όταν ο πρώτος ένστολος τέλειωσε με σπασμούς εντονότερους από τη δύναμη με τη οποία τόση ώρα γαμούσε, το γεμάτο από σπέρμα έντερο του Σάκη δέχτηκε σχεδόν αμέσως και τον δεύτερο που όση ώρα περίμενε τον φίλο του, έπαιζε μαλακία νευρικά και ανυπόμονα. Ίσως και γι αυτό και για μεγάλη ανακούφιση του Σάκη, γαμώντας τον άτσαλα και νευρικά, τελείωσε σχεδόν αμέσως, αφήνοντάς τον να πάρει κανονικές ανάσες.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση βλέποντας μια λιλιπούτεια λίμνη από υπόλευκο σπέρμα κάτω απ’ το τραπέζι, ήταν που σε κάποια στιγμή βογγητών του Σάκη, δε κατάλαβα ότι είχε χύσει κι εκείνος χωρίς καν να αγγιχτεί.

- Μπορείς να καθαρίσεις τους κυρίους τώρα, του είπα, ξέρεις εσύ.

Και χωρίς να το ξαναπώ, αφού έτσι κι αλλιώς τα πράγματα έφτασαν μέχρι εκεί, ο Σάκης γονάτισε και τσιμπούκωσε τον δεύτερό του γαμιά για να τον καθαρίσει από το σπέρμα και τα υγρά του πρωκτού του. Όταν γύρισε και στον πρώτο που είχε ήδη ταχτοποιήσει το όργανο του στο παντελόνι του, τον απώθησε με το χέρι του.

- Είμαστε εντάξει, μπορείτε να πηγαίνετε, είπε προς το μέρος μου.

Τον θεωρούσαν τόσο ασήμαντο που ούτε καν του απηύθυναν το λόγο, μιλούσαν μόνο σε μένα, τον «άντρα», τον «γαμιά» του «πούστη»…Τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να πω στο Σάκη να καθαρίσει το σπέρμα του από το πάτωμα κάτω από το τραπέζι με τη γλώσσα του, έτσι, μια τελευταία ξεφτίλα της στιγμής, άρχισε η ταινία και βγήκα από τις σκέψεις μου.

- Μάριέ μου; Να' ρθουμε και την άλλη βδομάδα να δούμε και το "Perfect Stranger" που έδειξε πριν; Παίζει η Halle Berry που μ' αρέσει, ρώτησε τρυφερά ο έρωτάς μου, τροφή για τόσες και τόσες φαντασιώσεις και άλλες τόσες πραγματικότητες.

Γύρισα και τον κοίταξα επιτηδευμένα υποτιμητικά, ενοχλημένος.

- Κράτα και καμιά τσίχλα μαζί σου, η ανάσα σου βρωμάει ψωλόχυμα σαν καμιάς πουτάνας.«Σ’ αγαπώ» είπα από μέσα μου για εκατομμυριοστή φορά, αλλά δεν το άκουσε ποτέ.


security (on) my foot...! (05.05.2003)

«Έτοιμος» σκέφτηκα επιθεωρώντας το χώρο. Όπου να’ ναι θα' ρχόταν, του είχα πει ότι μ’ αρέσουν τα ακριβή ραντεβ...

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ MOY