Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ 02

                 
Έστριβα το γκλομπ βαθειά μέσα του και του έγλυφα με λύσσα το πρόσωπο, φιλιά, γλώσσα, δαγκωνιές, πολύ ερεθισμένος από την όλη κατάσταση.


                "Γουστάρεις αγοράκι;" λαχάνιασα στ' αυτί του.


                "Ναι" είπε με φωνή που μόλις ακουγόταν.


                Φανταζόμουν την άκρη από το χοντρό εργαλείο να του τεντώνει τις ρόδινες λάχνες του εντέρου, να φτάνει σε βάθη που θα' θελα να δω και να νιώσω από τόσο κοντά, που θα' θελα αν ήταν δυνατόν, να τον άνοιγα τόσο πολύ που να έχωνα όλο μου το κεφάλι μέσα του μαζί με το γκλομπ, να μύριζα και να γευόμουνα και να' βλεπα από απόσταση αναπνοής όλα του τα βάθη. Ζήλευα το γκλομπ όταν καμιά φορά έτσι όπως το έστριβα έβρισκε το κατάλληλο άνοιγμα να χωθεί, λίγο πιο δεξιά, λίγο πιο αριστερά, να πιάνει πάτο κάποιες στιγμές, λίγο πιο έξω, μέσα πάλι, βαθειά, με λίγη αντίσταση να χώνεται σε μια νέα γωνιά.


                Η αλήθεια είναι πως δεν είχε καυλώσει και πολύ, το έβλεπα και το ένιωθα στο μπούτι μου. Έτσι όπως τον είχα όρθιο κι αγκαλιασμένο και του έσκαβα οχτάρια με το μαύρο καουτσουκένιο γκλομπ, ένιωθα με τη ράχη του άλλου μου χεριού τη δίπλα κάτω απ' τους γλουτούς του να είναι μούσκεμα απ' τον ιδρώτα. Τον έπιασα από το σβέρκο και τον έβαλα να σκύψει.


                "Ακούμπησε τα χέρια σου στο τραπέζι" διέταξα.


                Έβγαλα το γκλομπ απότομα από μέσα του και του έριξα μια δυνατή στους ξαφνιασμένους γλουτούς.


                "Πόνεσες;"


                Δίστασε λίγο.


                "Ε…, …όχι…"


                Και του έριξα 4 μαζεμένες, δυνατές, να κοκκινίσουν τα λευκά κωλομέρια.


                "Γι αυτό δεν ήρθες εδώ πουστράκι; Για να σου περιποιηθώ το κώλο;"


                "Ναι, γι αυτό" απάντησε μ' ένα μορφασμό πόνου.


                "Γι αυτή τη περιποίηση δε μου δίνεις το κώλο σου;" είπα κι έριξα 2-3 ακόμα, και το μαλακό κρέας παλλόταν και τρελαινόμουν.


                "Διάλεξε πουστράκι: είτε με το γκλομπ χωμένο στη γαμότρυπά σου είτε με το να σε βαράω, κοίτα να καυλώσεις και να το καταλάβω ΕΓΩ ότι γουστάρεις, γιατί αλλιώς δε θα σ' αφήσω ήσυχο".


                Κι αφού έριξα άλλες 4-5 στα ήδη κοκκινισμένα κωλομάγουλα, του το ξανάχωσα. Η θέα του σκυμμένου καλοσχηματισμένου κορμιού με το μεγάλο μαύρο γκλομπ καρφωμένο σαν μικρή λόγχη μέσα του να εξέχει από τη σχισμάδα των γλουτών, ήταν πολύ ερεθιστική, ήθελα να τον πάω στο κρεβάτι όσο γινόταν πιο γρήγορα.


                Έτσι όπως είχε χωμένο το γκλόμπ ανάμεσα στα μπούτια του, τον σήκωσα κι έχωσα τη γλώσσα μου στο στόμα του.


                "Γιατί ήρθες εδώ μωρό; Γι αυτό;" τον ρώτησα και του ρούφηξα τα χείλια "ή για αυτό" και του έστριψα για πολλοστή φορά το λαστιχένιο πράγμα μέσα του.


                "Και για τα δύο" απάντησε λάγνα αλλά σίγουρα και με φίλησε.
                Δεν ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που είχα κάνει.


                Δεν τις είχε φάει αρκετά, όσο φαντασιωνόμουν τουλάχιστον όταν μιλούσαμε στο διαδίκτυο, παρόλο που οι κάτασπροι γλουτοί του είχαν πάρει ένα όμορφο κόκκινο χρώμα. Τον είχα δείρει μόνο με το χέρι μου λίγο και με το γκλόμπ, που μπορεί τις πρώτες στιγμές μετά το χτύπημα να τσούζει και μετά να πονάει έντονα, αλλά αφήνει ένα ομοιόμορφο κόκκινο χρώμα, χωρίς μελανιές και έντονες κοκκινίλες, ένα πορφυρό ερεθιστικό χρώμα.


                Λίγο μετά το γδύσιμό του μου είχε γλύψει γερά ερεθισμένος τα πόδια για αρκετή ώρα, αν όχι με τέχνη, τουλάχιστον με αρκετή όρεξη να με ικανοποιήσει, και όσο μετά έβλεπα ένα επεισόδιο "lost" στο dvd, είχε ανέβει δίπλα μου στο καναπέ και καθόταν υπομονετικά κουλουριασμένος, με το στόμα του να ανασαίνει στους όρχεις μου και που κ που να μου τους γλύφει, του ψιλοχάιδευα τη πλάτη κ το κεφάλι και του έβαζα κανένα κωλοδάχτυλο ψαχουλεύοντας το φουσκωμένο του περίνεο, αλλά όταν άρχισα να τον δέρνω – ακόμα κι αυτό το λίγο – έχασε τον ερεθισμό του και παρ' όλες τις διαβεβαιώσεις του ότι "περνούσε καλά", ακόμα κι όταν κάποια στιγμή στο κρεβάτι του είπα να καθίσει πάνω στο πέος μου για να έχει την άνεσή του, όσο κι αν χαϊδεύτηκε, το δικό του πέος είχε βυθιστεί στην ανυπαρξία, περιττό να πω ότι δεν τελείωσε.


Ίσως γιατί η χαρά μου είναι και η χαρά του άλλου, δεν ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που είχα κάνει.

                Κάποια στιγμή στο καναπέ, καθώς τον είχα στα μπούτια μου, μού είχε ζητήσει να κάνει ένα τσιγάρο - εγώ το' χα κόψει εκείνο τον καιρό - και συνήθως έβαζα κανόνα ότι κάθε τσιγάρο "κόστιζε" 2 βιτσιές με τη δερμάτινη μου βίτσα, το δεύτερο 4, το τρίτο 6 και πήγαινε έτσι. Πολύ λίγοι άναβαν τρίτο ή τέταρτο, ο Παύλος είχε μείνει στο πρώτο, κι έφαγε αδιαμαρτύρητα τις δύο δυνατές βιτσιές.


                Λίγο μετά που είχα αδειάσει το σπέρμα μου στο προφυλακτικό μέσα του κι ενώ είχε ακουμπήσει στο στήθος μου κι έπαιζε με το πεσμένο μου πέος, μου ζήτησε να κάνει κι άλλο τσιγάρο. Σηκώθηκε κι έφερε το πακέτο κι ένα τασάκι στη κρεβατοκάμαρα, άναψε από ένα κερί που είχα στο κομοδίνο, κι όπως ξάπλωσε μπρούμυτα για να καπνίσει, δεν κρατήθηκα απ' το θέαμα, και έπιασα να ασχοληθώ με το άνοιγμα των γλουτών του.


                "Ποιος είναι ο σκλάβος και ποιος ο αφέντης" σκέφτηκα, ανοίγοντας τα ερεθισμένα κωλομέρια και χώνοντας το πρόσωπο μου στη ζεστασιά τους. Η γλώσσα μου άνοιξε εύκολα τον ήδη χαλαρό και ζουμερό πρωκτό του αγοριού, κι η μυρωδιά απ' τα υγρά που είχε βγάλει και από τα σάλια που είχα φτύσει πάνω του για να με βοηθήσουν στη διείσδυση, με ερέθισαν πάλι.


                Ο Παύλος, ξαπλωμένος μπρούμυτα και να καπνίζει κι εγώ να τον "υπηρετώ"!


                "Pas mal".


                Μ' ένα ελαφρύ ζούληγμα στο περίνεό του ένιωσα ότι η στύση του άρχισε να κάνει τη  εμφάνιση της, οπότε φόρεσα πάλι ένα προφυλακτικό και ξαναμπήκα μέσα του. Ξάπλωσα από πάνω του να με νιώσει σ' όλο του το κορμί.


                "Γουστάρεις που με καύλωσες πάλι πουστράκι"; ψιθύρισα στον ανατριχιασμένο του σβέρκο.


                "Ναιαιαι" είπε ξέπνοα το παιδί.


                "Δε θα βγω αν δε χύσεις κι εσύ"


                "Δε ξέρω αν μπορώ έτσι" είπε ξεφυσώντας τον καπνό από μια τελευταία τζούρα.


                "Έτσι θα χύσεις μωρό, θα ψωλοτρίβεσαι στο σεντόνι μέχρι οι σπασμοί της τρύπας σου να μου στραγγαλίσουν τον πούτσο"


                "Μ' αρέσει να μου λες τέτοια".


                "Σ' αρέσει να σου γεμίζει ο πούτσος μου το εντεράκι σου, μωρό;"


                "Μμμ"


                "Τη ψωλή μου να σου ανοίγει τη κωλότρυπα; Να χάσκει και να με κλάνει από το αέρα που τη τρομπάρω;"


                Πραγματικά μ' άρεσε να ακούω τον ήχο των αερίων που βγάζε μερικές φορές ο πρωκτός πάνω στη πράξη.


                "Να νοιώθεις το πουτσοκέφαλό μου να σου τεντώνει το έντερό σου; Να με σφίγγεις από καύλα μωρό; Έτσι; Έτσι;"


                Κι όλο έπαιρνα μουγκρίσματα αντί για απαντήσεις.


                "Γουστάρεις να σε σκάβω πουστράκι;" έκανα κάποια στιγμή πως ρώτησα κι άρχισα να κινούμαι πιο έντονα, να τον καρφώνω με βία.


                "Αχ, περίμενε λίγο, κάτσε λίγο ακίνητος".


                Και τότε έκανε αυτό που του άρεσε πραγματικά.


                Άρχισε να κάνει κινήσεις που με ρουφούσαν κυριολεκτικά, σήκωνε τους γλουτούς του μέχρι τη βάση του πέους μου, έσφιγγε εκείνη τη στιγμή το άνοιγμα του πρωκτού του κι με την ίδια δύναμη η ερεθιστική θηλιά του διέσχιζε όλο μου το μήκος μέχρι τη βάλανο. Όλο και πιο γρήγορα, σαν να με "κάρφωνε" και να με "άρμεγε" συγχρόνως, αυτός κι όχι εγώ. Σαν να ήθελε να αρμέξει απ' τους όρχεις μου όλο τους το σπέρμα, να τους στραγγίξει.  Ήμουν στον αέρα, στηριγμένος στις παλάμες και τα γόνατά μου, κι έβλεπα από κάτω τα δυό του βουναλάκια να προσπαθούν να μου καταπιούν το σκληρό μέλος.


                "Αυτό σου αρέσει λοιπόν μωρό; Να τον παίρνεις όπως θέλεις εσύ; Έτσι καυλώνει ο μικρός μου πούστης;"


                "Μμμ", μούγκρισε με ικανοποίηση, και βάζοντας το χέρι του κάτω απ' τα λαγόνια του, έπαιξε το πουλί του με δύναμη και σε μερικά δευτερόλεπτα ένιωσα στον δακτύλιό του τον οργασμό του πανηγυρικό, σ' όλο το μήκος του πέους μου.
                Σούρναμενος στα 4, πήγε μέχρι το σαλόνι και μου έφερε τη βίτσα, ανέβηκε στο κρεβάτι, στήθηκε κι ανασήκωσε τους γλουτούς του.


                "Έκανα δεύτερο τσιγάρο πριν" είπε κι έσκυψε το κεφάλι του.


                Ήθελε τη τιμωρία του, 4 βιτσιές για το δεύτερο τσιγάρο. Δεν είχα όμως όρεξη, αν και δεν τέλειωσα για δεύτερη φορά, ήθελα να απολαύσω τη στιγμή, να τον χαζεύω γυμνό, είτε στημένο με τα κόκκινα καλογαμημένα κωλομέρια στον αέρα, είτε ξάπλα να ηρεμεί. Άλλη φορά, αυτή η εθελούσια ικεσία για τιμωρία θα μ' ερέθιζε αφάνταστα, αυτή τη φορά όμως κάπου θυμήθηκα τα φιλιά του, κάπου το πόσο δεν του  άρεσε το ξύλο – έτσι νόμισα τουλάχιστον – και δεν είχα όρεξη.


                Άλλωστε μπορεί και να τον ξαναπήδαγα ή να παίζαμε πάλι αργότερα.


"Δεν έχω όρεξη!"


                Μόλις που κατάλαβα την απογοήτευση στην έκφρασή του.


                "Είχες πει πώς το δεύτερο τσιγάρο έχει ποινή 4 με τη βίτσα που σου έφερα"


                "Θυμάμαι πολύ καλά μωρό, δε γουστάρω να σε δείρω όμως τώρα"


                Η απογοήτευσή του ήταν πια φανερή, κι έγινε ακόμα πιο προφανής όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι.

Δε πρόλαβα να σκεφτώ ότι είχε ανάγκη αυτή την έστω μικρή τιμωρία. Άσχετα με αν το ξύλο δεν τον ερέθιζε και πολύ, τελικά μάλλον τον ολοκλήρωνε, ίσως κι αυτό επιζητούσε όταν μετά από τη σύντομη συνομιλία μας στο διαδίκτυο αποφάσισε να συναντηθούμε. Έπρεπε να καταλάβω ότι ο σεξουαλικός ερεθισμός δεν έχει καμιά σχέση με τον ερεθισμό στο μυαλό. Κατάλαβα τότε πόσο "σοφό" ήταν από μέρους μου να θέτω κανόνες και περιορισμούς, τιμωρίες και ποινές, αυτό είναι που ελκύει τον εκάστοτε μαζοχιστή, να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο επιζήμιο για τη καλοπέραση και των δύο ήταν να αναιρώ κάτι, φαινομενικά απλό, αλλά τελικά τόσο βασικό.


Πόσο επιζήμιο ήταν δηλαδή τελικά να πέφτω σε συναισθηματισμούς.

Ένα λεπτό κιόλας μετά είχε ήδη ντυθεί κι είχε ανοίξει τη πόρτα.


                "Τα λέμε, ε;" είπε.
                "Δε μου αρέσουν αυτοί που αθετούν τις υποσχέσεις τους" μου φάνηκε ότι σκέφτηκε όταν έκλεισε τη πόρτα πίσω του και ούτε απάντησε σε κάποιο sms ή e-mail κι ούτε τον ξανάδα ποτέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν σκέπτεσαι κάτι, γράψτο...

security (on) my foot...! (05.05.2003)

«Έτοιμος» σκέφτηκα επιθεωρώντας το χώρο. Όπου να’ ναι θα' ρχόταν, του είχα πει ότι μ’ αρέσουν τα ακριβή ραντεβ...

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ MOY