Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ - σάκης για πάντα
O σκλάβος όταν του ζητηθεί έχει υποχρέωση να θυμάται τις ακριβείς τιμωρίες και τον λόγο που του επιβλήθηκαν (κανόνας 7, απόσπασμα)

@ είχα απαιτήσει να θυμάται ότι τιμωρία του έριχνα, όπως και την αιτία, όπως και τις σκέψεις του για την κάθε μια, οπότε για να είναι σίγουρος, κρατούσε αυτές τις σημειώσεις @ όταν μου πρωτόδειξε τις σημειώσεις του ακριβώς στη παρακάτω μορφή, μου άρεσαν τόσο που αναγκάστηκα να του συγχωρέσω μερικές τιμωρίες, τις σκληρότερες (που δυστυχώς – ή ευτυχώς - δεν σώζονται εδώ) @ μου άρεσε και μ' ερέθισε τόσο σαν ιδέα που του πρότεινα να σημειώσει και τα αποτελέσματα μετά την επιβολή τους @ το διασκευασμένο κομμάτι που δημοσιεύω εδώ το αφιερώνω σ' Εκείνον μ' όλη μου την λατρεία και μετά σε μένα που το ανακάλυψα σε κάτι παλιά μου αρχεία @

μΆρηΟς

ΤΙΜΩΡΙΕΣ

15 ξυλιές με τη λεπτή ξύλινη βίτσα στις πατούσες. (Η ένταση των χτυπημάτων - δυνατές ή όχι - θα κριθεί από τον Μάριο την στιγμή της επιβολής της τιμωρίας)

Λόγος: στις 20/08 που δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αργοπόρησα να απαντήσω σε ένα μήνυμα του Μάριου και όταν έστειλα απάντηση, έγραψα ένα πολύ άσχημο μήνυμα, που ίσως τον εξόργισε.

Την ποσότητα της συγκεκριμένης τιμωρίας αδυνατώ να την κρίνω, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα δεχτώ μία τέτοια τιμωρία από τον Μάριο και δεν ξέρω κατά πόσο θα την αντέξω. Ομοίως την ποιότητα της τιμωρίας  είναι δύσκολο να την κρίνω, γιατί την στιγμή που μου επιβλήθηκε ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν νομίζω ότι έπρεπε να μου επιβληθεί. Άλλα αφού ο Μάριος έκρινε με αυτό τον τρόπο, δεν μένει παρά να την δεχτώ.είναι βράδυ, ετοιμάζομαι για ύπνο. έχω ένα αφόρητο αίσθημα πρηξίματος στα πόδια, ειδικά στη καμάρα, με δυσκολία περπάτησα από τ' αμάξι μέχρι το σπίτι, ελπίζω αύριο να μπορέσω να περπατήσω με τα μοκασίνια κανονικά και να μη καταλάβει κανείς στη δουλειά το πόσο πονάω. άξιζα όμως κάθε χτύπημα, κι όσα ήθελε ο Μάριός μου ακόμα. για σένα Μάριέ μου, άντρα μου, ζωή μου. ο Σάκης σου@35 ξυλιές με το μπαστούνι (συνεχόμενες με το ρυθμό που θα επιλέξει ο Μάριος)

Λόγος:  στις 05/09 δεν απάντησα σε μήνυμα του Μάριου που με ρώταγε αν τον βλέπω σαν τον «κύριό μου».

Η τιμωρία είναι άδικη, απλά άργησα να απαντήσω και μετά το ξέχασα. Η ποσότητα της τιμωρίας αν ικανοποιεί τον Μάριο, εμένα δεν μου πέφτει λόγος, αλλά το γεγονός ότι ο Μάριος θα επιλέξει το ρυθμό της τιμωρίας με τρομάζει και με ανησυχεί, γιατί μπορεί να με πονέσει υπερβολικά πολύ. Όταν τελειώσει η τιμωρία το πιθανότερο είναι να έχω σημάδια και να είμαι αρκετά ζεστός στα σημεία που θα μου έχει επιβληθεί η τιμωρία.είναι βράδυ, ετοιμάζομαι για ύπνο. έχω σημάδια και μελανιές στο κώλο μου και τα μπούτια μου, θα κοιμηθώ γυρισμένος πλάγια, καίω απίστευτα. τα κοίταξα με καθρεφτάκι στο μπάνιο και τρόμαξα. δεν έχω ιδέα πως θα βγάλω οκτάωρο αύριο στο γραφείο. δε το άξιζα αυτό το ξύλο, ο Μάριός μου είναι πάντα ο κύριός μου, δε πρέπει να αμφιβάλλει ποτέ. ήταν πολύ σκληρός μαζί μου, κάπου 30 χτυπήματα μου τα έριξε μονοκοπανιά, νόμιζα πως τα κωλομέρια μου είχαν ματώσει, τόσο πολύ έκαιγα. καληνύχτα Μάριέ μου, ότι κι αν κάνεις αυτή την ώρα. ο Σάκης σου@15 ξυλιές μονοκοπανιά με τη λεπτή δερμάτινη βίτσα.

Λόγος: σε μία κουβέντα μέσω μηνυμάτων στο κινητό, ενώ ήμουν σε διακοπές με κάτι φίλους μου, περίπου μέσα Σεπτεμβρίου, ο Μάριος έκρινε ότι δεν του δίνω την πρέπουσα σημασία και ότι τον έχω «γραμμένο». Όταν εγώ του απάντησα ότι δεν τον έχω «γραμμένο» ή «χεσμένο» -όπως ο ίδιος υποστήριζε, γιατί αυτά είναι δικά του λόγια, ενώ εγώ δεν θα τολμούσα να του μιλήσω κατά αυτό τον τρόπο- τότε μου επέβαλλε την παραπάνω τιμωρία.

Η ποσότητα της τιμωρίας νομίζω ότι είναι καλή, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για συνεχόμενες ξυλιές, με τρομάζει ως προς το αν θα μπορέσω να τις αντέξω και να ικανοποιήσω τον Μάριο. Την ποιότητα της τιμωρίας δεν μπορώ να την καταλάβω, γιατί δεν έχω τον Μάριο μου γραμμένο. Το γεγονός ότι η τιμωρία επιβάλλεται με τη λεπτή δερμάτινη βίτσα, σημαίνει ότι μάλλον θα με πονέσει αρκετά και θα μου αφήσει έντονα σημάδια.είναι βράδυ, ετοιμάζομαι για ύπνο. μόλις τράβηξα μια μαλακία αφιερωμένη στο κύριό μου, δε μ' άφησε να τελειώσω σήμερα, νευρίασε που δεν άντεξα τη δύναμη από τις βιτσιές του και μ' έδιωξε. ήταν πολύ άβολα απόψε, με είχε ξαπλώσει τουλάχιστον για ένα μισάωρο ακίνητο στο παγωμένο γυάλινο τραπέζι της τραπεζαρίας ολόγυμνο με τα χέρια δεμένα στη πλάτη, είχα παγώσει, πονούσα στο θώρακα από τη πίεση, κι όταν άρχισε να με βιτσιάζει, τον έβλεπα από το καθρέφτη με την άκρη του ματιού μου να με δέρνει με τόση λύσσα που νόμιζα ότι ήθελε να με κόψει στα δύο. σήκωνε το χέρι του και το κατέβαζε σαν τσεκούρι πάνω μου, αν και συνήθως προσέχει πολύ φοβήθηκα για τη μέση μου. πόνεσα απίστευτα σήμερα, ίσως ήταν η γωνία κρούσης, δε ξέρω. μάτωσα κιόλας λίγο στο δεξί κωλομέρι κι έβαλα μια γάζα, ο Μάριός μου ήταν πολύ άγριος, δε ξέρω γιατί. ελπίζω να μη λιποψυχήσω άλλη φορά, και να αντέχω ότι κι αν μου κάνει. όνειρα γλυκά θεέ μου. ο Σάκης σου

Υ.Γ. μόλις μου έστειλε μήνυμα να με ρωτήσει πως είμαι, ο άγγελός μου! του είπα καλά, και είμαι πολύ καλά, αλήθεια, δε θα μπορούσα να είμαι καλύτερα τελικά. την επόμενη φορά θα αντέξω, το ορκίζομαι. καληνύχτα Μάριέ μου, αγάπη μου, συγνώμη.@4 ξυλιές με τη παχιά δερμάτινη βίτσα στη τρύπα μου.

Λόγος: ο Μάριος σε ένα μήνυμα στις 13/10 μού είχε ζητήσει να βάλω 1-2 δάχτυλα ασάλιωτα και απότομα, ενώ εγώ δεν έκανα ότι ακριβώς μου ζήτησε. Έβαλα ένα μόνο δάχτυλο, ασάλιωτα και απότομα.

Η άποψη μου για την ποσότητα της τιμωρίας είναι η ίδια ακριβώς με τη παραπάνω ανάλυση, γιατί η τιμωρία μοιάζει, αν και ο λόγος επιβολής της διαφέρει.είναι βράδυ, ετοιμάζομαι για ύπνο. είχα μεγάλο πόνο στη τουαλέτα πριν, πήγα να χέσω κι έβαλα τα κλάματα από το πόνο, η τρύπα μου έχει πρηστεί πολύ, δε μπορώ καν την επαφή με το νερό. ελπίζω να μη θελήσει να με γαμήσει αύριο-μεθαύριο, δε ξέρω τι θα κάνω… υπόσχομαι να μη τον αναγκάσω να με τιμωρήσει μ' αυτό τον τρόπο άλλη φορά, να' μαι καλός. Σάκης@Δεκάλεπτο μαστίγωμα στη στάση «σκυλάκι» με δικαίωμα για διάλειμμα στα 2 λεπτά. (Η τιμωρία αρχικά ήταν για 15λεπτό μαστίγωμα, αλλά επειδή ο Μάριος είναι επιεικής μου τη χαμήλωσε από μόνος του)

Λόγος: το e-mail που έστειλα στον Μάριο στις 28/10 σχετικά με τις τιμωρίες που μου είχε επιβάλλει δεν τον ικανοποίησε πλήρως, αλλά ο κυριότερος λόγος ήταν ότι κάποιο στιγμή δίστασα να κάνω την εργασία που μου είχε αναθέσει με τη δικαιολογία ότι βαριόμουν.

Η ποσότητα και η ποιότητα της τιμωρίας είναι καλή, και ευχαριστώ τον Μάριο που ήταν επιεικής μαζί μου, όσον αφορά την συγκεκριμένη τιμωρία.

Τον ευχαριστώ γιατί δεν δίστασα να κάνω αυτό που μου ζήτησε, αλλά γιατί εκείνη τη στιγμή απλά δεν είχα πολύ όρεξη, αλλά ίσως και να το κατάλαβε και για αυτό να αποφάσισε να μειώσει την τιμωρία από μόνος του.

Μετά το πέρας της τιμωρίας θα έχω έντονα κόκκινα σημάδια και θα πονάω σε πολλά σημεία.είναι βράδυ, ετοιμάζομαι για ύπνο. δεν ήταν τόσο τρομερό όσο φοβόμουν, μάλιστα το θυμάμαι και καυλώνω πάλι, αλλά δε θα παίξω μαλακία, είμαι πολύ κουρασμένος κι αύριο είναι δύσκολη μέρα στο γραφείο, έχω και πρωινό meeting με τον διευθυντή πωλήσεων. αμέσως όταν τέλειωσε με το μαστίγιο, έτσι όπως ήμουν κουλουριασμένος μου έριξε έναν από τους καλύτερους πούτσους που έχω φάει ποτέ! ούτε που κουνήθηκα από τη θέση που ήμουνα, είχα κατακαυλώσει, κι ούτε πόνεσα, ούτε τίποτα. τον ένοιωσα μέσα μου σαν το φυσικότερο πράγμα, με γέμισε με τη ψωλάρα του όπως ποτέ! αύριο να θυμηθώ να φορέσω ζιβάγκο, μερικές μαστιγιές με πήραν στο σβέρκο και φαίνονται τα σημάδια. καληνύχτα Μάριέ μου, ότι και να κάνεις. ο Σάκης σου@52 ξυλιές με τη λεπτή ξύλινη βίτσα ανάμεσα  στα μπούτια.

Λόγος: ο Μάριος μου ταράχτηκε με τα διαπροσωπικά μου «κώλο-μηνύματα». Του είχα ζητήσει να με αφήσει, μέχρι να γίνω καλά και μόλις αισθανθώ πλήρως εντάξει να τα ξαναπούμε.

Η ποσότητα της τιμωρίας φαίνεται αρκετά μεγάλη και πιστεύω ότι θα αισθανθώ έντονο πόνο, γιατί το σημείο που θα επιβληθεί η τιμωρία είναι ευαίσθητη (η περιοχή ανάμεσα στα μπούτια).

Μετά το τέλος της τιμωρίας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πονάω αρκετά και να έχω έντονα σημάδια. Χρησιμοποιώ τη λέξη «πιθανότητα», γιατί δεν μου έχει επιβληθεί ξανά ανάλογη τιμωρία από τον Μάριο και ο αριθμός της των χτυπημάτων ακούγεται ιδιαίτερα μεγάλος.πονάω. με έδεσε σφιχτά στο κρεβάτι με τα χέρια και τα πόδια ανοιχτά όσο δεν έπαιρνε, με φίμωσε και μέτρησε 26 βιτσιές στο ένα μπούτι και 26 στο άλλο. έβαλα πάλι τα κλάματα, από το πόνο αυτή τη φορά. Σχεδόν θύμωσα, αλλά μ' άφησε να ηρεμήσω λίγη ώρα κι όταν τον φώναξα, με χάιδευε όπου με πόνεσε μέχρι που έλιωσα από αγάπη, με φίλησε στα μπούτια κιόλας, και με μύριζε κάτω από τ' αρχίδια, πρώτη φορά, δε ξέρω γιατί, είχα ιδρώσει μάλλον, ίσως αυτό του άρεσε. Πονάω πάρα πολύ όμως τώρα, η κρέμα δεν έκανε πολλά πράματα. Καληνύχτα Μάριέ μου. ο Σάκης σου@200 ζωνιές.

Λόγος: έχω πει στον Μάριο κατά διαστήματα κάποια «bye» και «ok», ενώ με είχε ενημερώσει ότι τον εκνευρίζουν και προτιμάει ελληνικές εκφράσεις, όπως «εντάξει» και «γεια».

Η ποσότητα της τιμωρίας είναι καλή, αλλά εκτός του ότι είναι αθροιστική από διάφορες φορές που έχω πέσει στο ίδιο σφάλμα, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον ρυθμό που θα χρησιμοποιήσει ο Μάριος. Αν παραδείγματος χάριν οι ζωνιές είναι συνεχόμενες, τότε φοβάμαι και ανησυχώ αν θα μπορέσω να τις αντέξω όλες. Ο λόγος που ανησυχώ είναι γιατί θέλω να ικανοποιήσω τον Μάριο μου και θέλω να τις αντέξω, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό.

Μετά την ολοκλήρωση της επιβολής της τιμωρίας θα υπάρχουν σημάδια σε πολλά σημεία του σώματός μου.είναι βράδυ, ετοιμάζομαι για ύπνο. πονάω πάλι αρκετά αλλά μου άρεσε, ένιωσα τον Μάριο απόψε σαν το θυμωμένο μπαμπά που με τιμώρησε με το ζωνάρι του. με έδειρε πολύ προσεκτικά, όσο κι αν νόμιζα ότι δε θα μπορούσα να αντέξω, σταματούσε κάθε 20-25 περίπου να πάρω μια ανάσα, κι άλλαζε πλευρά να μοιραστεί το ξύλο και στα 2 κωλομέρια. Είναι κατακόκκινα, πρέπει να έχουν σπάσει φλεβίτσες πάλι, αλλά χαλάλι του, είναι ο άντρας μου και το αξίζω! ο Σάκης σου@100 ζωνιές.

Λόγος: κατά την άποψη του Μάριου θα μπορούσαμε τον καιρό που δεν αισθανόμουν πολύ καλά (γύρω στα Χριστούγεννα) να κάναμε κάποια πράγματα, αλλά επειδή εγώ δεν μπορούσα να κάνω όλα αυτά που ήθελε ο Μάριος μου, προτιμούσα να μην συναντηθούμε και να μην κάνουμε τίποτα απολύτως.

Η ανάλυση για την ποσότητα της τιμωρίας είναι ανάλογη με την παραπάνω τιμωρία. Δηλαδή ο ρυθμός της τιμωρίας είναι καθοριστικός για την έντασή της. Η ποιότητα της είναι σχετικά καλή, αλλά θα ήθελα να με καταλάβει και λίγο ο Μάριος που τόσο καιρό δεν κάναμε κάτι σεξουαλικό.με σκότωσε!!! ίσως ήταν το αγριότερο ξύλο που μου έχει ρίξει, μου πατούσε το κεφάλι με το παπούτσι του κι η ζώνη έπεφτε όπου έβρισκε. από τα πλευρά και τα γόνατα μέχρι το σβέρκο και τα δάχτυλα των ποδιών. έσφιγγα σφιχτά τ' αρχίδια μου μη μου τα σακατέψει, μου πίεζε τόσο δυνατά το σαγόνι στο πλακάκι που νόμιζα ότι θα μου το σπάσει, δε μπορούσα να βγάλω άχνα. κάποια στιγμή έτσι όπως είχα γείρει στο πλάι επέμεινε τόσο στο πλαϊνό του κώλου μου, που έβαλα το χέρι μου να προστατευτώ κι έπεσε μια ζωνιά στο καρπό μου που νόμιζα ότι θα λιποθυμούσα από το πόνο. ούρλιαζε ότι αμφισβήτησα τη σχέση μας, ότι τον έχω μόνο για με δέρνει κι αφού έτσι το θέλω, έτσι θα το έχω, ότι δεν τον θεωρώ ικανό να σταθεί πλάι μου. με φόβισε σήμερα, φοβήθηκα μη με χτυπήσει στη μέση ή στα νεφρά έτσι που με βάραγε, αλλά μάλλον πρόσεχε τελικά. η πλάτη μου είναι χαρακωμένη κι ο κώλος μου είναι τόσο χάλια πρησμένος που αμφιβάλλω αν θα μπορέσω να καθίσω άνετα  για 2-3 μέρες, ευτυχώς ξημερώνει Σάββατο και δεν έχω δουλειά. μήπως έκανα λάθος τελικά που δεν τον έβλεπα αυτές τις μέρες που ήμουνα κάπως; δε ξέρω… νομίζω πραγματικά ότι μόνο αυτό θέλει από μένα, να με δέρνει , να με γαμάει και να φεύγω. άλλες φορές όμως μετά το ξύλο, έρχεται και πέφτει πάνω μου απαλά, με αλείφει με κρέμα αν έχω πονέσει, με χαϊδεύει, με φιλάει και με κάνει να νοιώθω πως… δε ξέρω, δεν τολμώ ούτε να το σκεφτώ, δε ξέρω… σήμερα μετά από όλο αυτό το βρωμόξυλο, μου πέταξε τα ρούχα στο κήπο μέσα στις λάσπες κ μ' άφησε ολόγυμνο στο κρύο να ντυθώ εκεί. έκανα μετά το αμάξι μουνί, πρέπει να το πάω για πλύσιμο αύριο… καληνύχτα άντρα μου, βοήθησέ με, δε ξέρω τι να νομίσω για σένα, με μπερδεύεις τόσο πολύ… Σάκης@25 ξυλιές με τη δερμάτινη βίτσα, χαμηλά στη δίπλα που κάνει το κωλομέρι, σε στάση υποταγής με κλειστά τα μπούτια και να βρίσκομαι πάνω στον καναπέ και όχι κάτω.

Λόγος: την Κυριακή 25/01 που ήμασταν βόλτα με τον Μάριο, του αρνήθηκα πολύ απότομα στην ερώτησή του αν θέλω να πάμε σπίτι του και να με «κωλοδαχτυλιάσει».

Με την τιμωρία αυτή θέλει να μου υπενθυμίσει ότι στη θεωρία, αλλά και στη πράξη δεν έχω περιθώρια επιλογής και ότι θα μπορούσα να είχα απαντήσει με καλύτερο τρόπο.

Η ποσότητα και η ποιότητα της τιμωρίας είναι ικανοποιητική και θα έπρεπε να έχω απαντήσει με καλύτερο τρόπο ή και ακόμα να του είχα εξηγήσει γιατί έδωσα αρνητική απάντηση.

Στο τέλος της τιμωρίας θα έχω κόκκινα σημάδια και ίσως μελανιές από τη δερμάτινη βίτσα.είναι βράδυ, ετοιμάζομαι για ύπνο. πονάω πάλι, αλλά μετά που έφαγα το ξύλο, επειδή δεν έβγαλα τσιμουδιά ούτε κουνήθηκα καθόλου (το πάλεψα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ είναι αλήθεια), με αντάμειψε και μου έγλυψε τη κωλότρυπα! απίστευτο; ήταν τόσο γλυκός, με είχε ανοίξει πολύ επιδέξια, νομίζω ότι έφτασε πολύ βαθειά με τη γλώσσα του, μετά με γάμησε απαλά, με έχυσε στη πλάτη, έγλυψε τα χύσια του και μου τα έδωσε στο στόμα με ένα φιλί! ποτέ δε περίμενα κάτι τέτοιο από τον Μάριο. είναι ο άντρας μου τελικά, πάει τέλειωσε! ο Σάκης σου@14 ξυλιές με το ξυλάκι στο εσωτερικό των μηρών.

Λόγος: στις 10/04 και ημέρα Τρίτη ρώτησα τον Μάριό μου αν θα με συναντούσε το βράδυ, ενώ δεν έπρεπε να τον ρωτήσω αφού γνωρίζω ότι όταν ο Μάριος ξέρει τι θα κάνουμε και να θα κάνουμε κάτι με ενημερώνει όσο πιο έγκαιρα μπορεί. Έπρεπε να καταλάβω ότι αφού δεν μου είχε απαντήσει ακόμα, σήμαινε ότι δεν γνώριζε αν θα μπορούσε να με συναντήσει.

Η ποσότητα της τιμωρίας δεν είναι ανησυχητικά μεγάλη, αλλά επειδή το σημείο στο οποίο θα επιβληθεί είναι ευαίσθητο, θα καταλάβω έντονα την τιμωρία αυτή και επειδή θα έχει χρησιμοποιηθεί το λεπτό ξυλάκι, θα υπάρχουν έντονες κόκκινες γραμμές στο εσωτερικό των μηρών μου.είναι βράδυ, ετοιμάζομαι για ύπνο. δε ξέρω τι να σκεφτώ, δε με τιμώρησε σήμερα, πήγα σπίτι του, γδύθηκα όπως συνήθως και στήθηκα για ότι ήθελε κι όταν εκείνος ήρθε από το δίπλα δωμάτιο, ενώ περίμενα να με δείρει ως συνήθως ή να με κωλοδαχτυλιάσει στη ψύχρα, με σήκωσε όρθιο κρατώντας με απαλά από τις μασχάλες, με αγκάλιασε σφιχτά και μου είπε να ντυθώ κι ότι θα πάμε βόλτα. πήγαμε πίσω από τον φλοίσβο, περπατήσαμε για ώρα, ένοιωθα άβολα, δεν τον είχα ξαναδεί έτσι, τόσο "γήινο" να το πω; δε ξέρω… είχε κλείσει τραπέζι σ' ένα εστιατόριο, φάγαμε τέλεια, ήπιαμε κρασί, κάποια στιγμή έκανε πρόποση "στην υγειά μας, πάντα έτσι", έτσι 'πως;' σκέφτηκα, μ' αρέσει; δε ξέρω… το κλου ήταν που πήγαμε σπίτι και κάναμε σεξ όπως ποτέ άλλοτε, σαν να ήταν ο πιο τρυφερός εραστής, οκ, με ψιλοέβρισε όταν μου τον έχωσε, τουλάχιστον μου τον έχωσε σιγά-σιγά, και κάποια στιγμή που με είχε στα 4 μου τράβηξε τα κωλομέρια τόσο δυνατά που νόμιζα πως θα με σκίσει, αλλά με φίλησε κιόλας όταν έχυσε κ μου έπιασε το πούτσο και μ έκανε να χύσω κι εγώ! δε ξέρω καθόλου  τι να πω… καληνύχτα, αύριο έχω πρωινό ξύπνημα, φιλιά σου Μάριε… Σάκης@ δεν τον ξαναείδα ποτέ @

μΆρηΟς


security (on) my foot...! (05.05.2003)

«Έτοιμος» σκέφτηκα επιθεωρώντας το χώρο. Όπου να’ ναι θα' ρχόταν, του είχα πει ότι μ’ αρέσουν τα ακριβή ραντεβ...

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ MOY